Jumat, 18 Juni 2010

Jumat, 11 Juni 2010

KNVB

KNVB

I just link this from wikipedia...
just click on it...

I hope netherlands won FIFA WORLD CUP 2010 SOUTH AFRICA...

GOD BLESS HOLLAND....

Sabtu, 05 Juni 2010

some (emo) fun...emofwendz.com

I just found this URL
go and click
have fun...

W395


my new mobile phone just visit...


black version for mine...
nice...

Neutron Star Collision lyrics

Neutron Star Collision lyrics

I was searching
You were on a mission
Then our hearts combined like
A neutron star collision

I have nothing left to lose
You took your time to choose
Then we told each other
With no trace of fear that...

Our love would be forever
And if we die
We die together
And lie, I said never
'Cause our love would be forever

The world is broken
Halo's fail to glisten
You try to make a difference
But no one wants to listen

Hail,
The preachers, fake and proud
Their doctrines will be cloud?
Then they'll dissipate
Like snowflakes in an ocean

Love is forever
And we'll die, we'll die together
And lie, I say never
'Cause our love could be forever

Now I've got nothing left to lose
You take your time to choose
I can tell you now without a trace of fear

That my love will be forever
and we'll die
we'll die together
Lie, I will never
'Cause our love will be forever

just hearing this song right now...

cool...

Selasa, 01 Juni 2010

Habis pulang dari nonton nie gw

Habis pulang dari nonton nie gw
Maklum movie – goers
Film yang terakhir gw tonton ( di bioskop tepatnya ) adalah

PRINCE OF PERSIA

Karena ditempat asal gw lahir belum ada bioskop yang nanyangin film yang update
Jadinya selama gw berada di suatu kota yang berhawa panas di JAWA timur, gw manfaatin kesempatan nonton ini...
Sempet kaget juga
HTM yang semestinya 15ribu perak mendadak berubah menjadi 20ribu
Wadepak
Trus gw tanyain deh akhirnya ke seorang cewek yang kerjaannya menyobek karcis di pintu masuk studio
Gw : koq naik ya mbak harganya...
Mbak :........
Sebenarnya dia menjawab pertanyaan gw tapi berhubung rame dan ga si cewek itu bicaranya pelan banget, gw ga tau kenapa harganya naek...
Huh
Whateva lah...
Padahal waktu gw ngantri tadi di monitor tempat penjualan ticketnya tulisannya masih 15ribu...
Yah...
Buat GALAXY MALL di surabaya tepatnya cinema 21 GALAXY...
Kasi tahu donk kalo harganya naik jadi gw bisa bawa uang extra...
Hufh...
Thats story for today...
I enjoyed it...

Have no reader

Have no reader
Update daily
What kind of stupid – fucked – things that I do to this blog
Read more WRITE more
Never give up
And I’m cheers for myself
And I enjoyed it
I’m always enjoyed anything I do for this life...
When the other people thinking I’m useless
I enjoyed it
Remember to enjoy

pilgub surabaya

Pada waktu post ini ditulis
Tempat gw tinggal sekarang
Surabaya
Bukan tinggal sebenarnya
Lebih tepatnya
Tempat gw
Tidur
Boker
Makan
Dan mengambil sedikit ilmunya
Sedang mengalami suatu masa dimana
Surabaya akan memilih kepala pemerintahannya lagi...
Alias pemilihan walikota dan itu terjadinya tepatnya besok...
Gud luk for u surabaya...


btw tumben nie gw omong politik...
wadepak...

macbeth